تحولات منطقه

فرمانده انتظامی خوزستان از دستگیری ۳ نفر از اعضای باند قاچاق سلاح و مهمات خبر داد.

دستگیری اعضای باند قاچاق سلاح در خوزستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مهر، سردار سید محمد صالحی با اعلام این خبر اظهار کرد: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی خوزستان با اشراف کامل اطلاعاتی از فعالیت ۳ نفر عضو باند قاچاق سلاح که با ارتباط‌گیری با قاچاقچیان یکی از کشورهای همسایه اقدام به ورود محموله سلاح و مهمات به داخل استان می‌کردند، مطلع شدند.

وی افزود: قاچاقچیان مزبور محموله سلاح را برای توزیع در سطح خوزستان به شهرستان آبادان منتقل کردند که مأموران پلیس با تسلط اطلاعاتی قبل از هرگونه اقدام بلافاصله مخفیگاه و محل دپوی محموله‌ها را با همکاری رده همنام خود در شهرستان آبادان شناسایی و در یک عملیات مقتدرانه زیر ضربه قرار دادند.

فرمانده انتظامی خوزستان تصریح کرد: در این عملیات ۹ قبضه سلاح (۷ قبضه سلاح کلاشینکف و ۲ قبضه شکاری) کشف و ضبط شد.

وی از اجرای طرح جمع‌آوری سلاح و مهمات غیرمجاز به مدت ۴ روز در خوزستان خبر داد و افزود: در راستای اجرای این طرح ۶۵ نفر دستگیر و ۹۳ قبضه سلاح غیر مجاز و ۷۷۰ عدد فشنگ کشف و ضبط شد.

سردار صالحی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضائی گفت: امنیت خط قرمز پلیس است و با فرد یا افرادی که قصد خدشه‌دار کردن امنیت مردم را داشته باشند به شدت برخورد خواهیم کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha